Genocid culinar sau razbunare? Vezi ce artista este implicata intr-un scandal de proportii galactice! - Bzza de Timisoara

Genocid culinar sau razbunare? Vezi ce artista este implicata intr-un scandal de proportii galactice!

O stim cu totii, presa scrie ca are concerte „bine aplaudate” si un mare viitor in showbiz! Vorbim, bineinteles, despre cantareata Anastasia Sandu, care a vorbit in exclusivitate cu reporterii de la bzza despre faptul ca pe o terasa din oras a primit apa plata stricata si mancare sub-standard. Tanara s-a aratat extrem de surprinsa mai ales de faptul ca ospatarii si bucatarii, cu care de obicei colaboreaza indeaproape la nunti si botezuri, nu au recunoscut-o. “Este inadmisibil sa mi se intample tocmai mie asa ceva. Eu sunt un star, sunt probabil singura vedeta din Timisoara. Ma intreb, oare cu ce-i servesc bucatarii pe oamenii de rand din oras, daca mie au indraznit sa-mi aduca alteratiuni, cu laturi? Pana si apa plata pe care am comandat-o nu avea culoarea incolora, asa cum am invatat cu totii la chimie”, a explicat Anastasia Sandu.

Ceilalti clienti de la terasa sustin insa ca tanara a comandat niste mancare chinezeasca, dar pentru ca bucatele nu mai erau in meniu si din cauza ca nu se dorea pierderea unei asemenea cliente, bucatarii s-au grabit sa-i incropeasca pe loc o portie de cartofi piure beijingnez si un pui marinat de trei zile in sos de lamaie, portocale si parmezan, cu cucoti si zeama de varza. Altii spun, insa, ca domnisoara este de fapt un agent sub acoperire al unei sanviserii situate peste promenada de terasa amintita. “Am vazut-o cum statea de vorba cu patronul de la senvisuri, care i-a dat niste bani sa faca antireclama la terasa asta. Aici preturile sunt mai mici ca la senviserie, ca sa nu mai vorbim de faptul ca ospatarii sunt niste adevarati”, a explicat un client de la terasa, in aplauzele servirii. Sub protectia anonimatului, unul dintre bucatari a povestit ca de fapt totul a fost o razbunare diabolica planuita de marea artista.

La ultima nunta la care am participat impreuna, nasul nu ne-a mai platit din cauza ca muzica nu i-a ridicat pe meseni la dans. Cine credeti ca s-a ocupat de muzica? Doamna asta care a venit la noi la masa. Toti aveam nevoie de bani. Copilul meu cel mai mic n-are nici acum masina! E o afona, ce sa mai…”, a explicat bucatarul printre lacrimi.

One Comment

  1. Diana says:

    :))) ..probabil singura vedeta din Timisoara:)))

Leave a Comment

*