Migrant, transformat in… roata de rezerva, prins cand trecea granita cu metoda RATT! - Bzza de Timisoara

Migrant, transformat in… roata de rezerva, prins cand trecea granita cu metoda RATT!

Cand vine vorba sa prinda infractorii, politistii de frontiera au devenit tot mai inventivi. Ultima realizare a oamenilor legii s-a petrecut luni dimineata cand acestia l-au prins pe un african dupa o metoda veche, aplicata si de controlorii RATT. Politistii de frontiera de la vama Cenad l-au verificat, in aceasta dimineata, in jurul orei 07.00, pe soferul unui autoturism marca „Renault”, cetatean francez, de origine marocana care vroia sa plece din tara. Cand au controlat masina, agentii au descoperit ascuns un barbat in locul destinat rotii de rezerva. Oamenii legii l-au descoperit pe migrant dupa ce si-au dat seama ca din masina iesea un miros ciudat. Explicatia pentru care politistii de frontiera au reusit sa-l prinda ne-a fost prezentata in exclusivitate de unul dintre lucratorii vamali de la Cenad.

Domne’ eu simt mirosul oamenilor care fac ilegalitati de pe vremea cand eram controlor RATT. Mergeam in gasca la controale. Cate doi controlori la fiecare usa de tramvai. Unul din noi inchidea geamurile si vorbeam cu vatmanul sa inchida usile. In 2 minute toti calatorii erau transpirati, uzi fleasca si toti gafaiau. Si atunci ii simteam. Aia care aveau bilet, miroseau a transpiratie, erau verzi la fata de la putoare. Restul care erau pe naspa, cum le ziceam noi, puteau a ceva asa ciudat. Era un miros din ala de transpiratie combinat cu mirosul de pe musamaua de la tramvai cu spray Denim Negru, sau Axxe si cu adrenalina din aia de iese din om cand ii e frica. De astia ziceam noi: uite-l bah ce c*** la cur este. Asa si cu africanul asta. L-am simtit din prima, nici n-a fost nevoie sa mai desfacem autovehiculul”, a explicat agentul Vamesu G. de la Politia de Frontiera.

Tanarul african urmeaza sa ramane pentru cateva zile la Timisoara, unde oamenii legii ii vor intocmi acte si-l vor trimite la origini.

Leave a Comment

*