Pitipoancele din Timisoara in doliu dupa infrangere Italiei in fata Spaniei la Euro 2012! - Bzza de Timisoara

Pitipoancele din Timisoara in doliu dupa infrangere Italiei in fata Spaniei la Euro 2012!

Doliu printre tinerele fete din Timisoara care obisnuiesc sa frecventeze zona Unirii si cluburile de fite din oras si sa raspunda la telefon cu apelativul “SI”. Infrangerea Italiei in finala de la Euro le-a lasat fara bani de buzunar si fara un adapost deasupra capului. Tinerele timisorence, iubitoare de octogenari din Sicilia, Sardinia sau Lombardia au fost extrem de afectate dupa ce Italia a piedut titlul european la fotbal. Prietenii lor, in marea lor majoritate mecanici auto, veniti la Timisoara sa-si satisfaca nevoile sexuale au uitat pentru cateva ore sa le bage in seama si le-au dat cu flit pitipoancelor dupa ce echipa lor a fost zdrobita, 0-4 de Spania.

Sono andato con Gio di vedere il gioco su una terrazza dell’ Unione. Dopo gli spagnoli hanno dato il primo gole, il mio amore mi lasato. Ah scuze, dar chiar am uitat sa parlo romeno. Deci, pur si simplu iubitul meu m-a abandonat printre toti microbistii aia din Piata. Mai mult nici consumatia nu a platit. Guarda! A comandat pentru el un Dom Perignon, iar pentru mine o Cuba Libre, pe care a trebuit mai apoi sa le platesc din banii mei“, a explicat Dorinica M de 23 de ani, pasare de noapte cunoascuta pentru aventurile sale cu macaronari.

Sa-i ia dracului de italieni. Din cauza lor trei zile nu mai vedem sampanie, iesiri in oras, plimbari cu taxiul“, a explicat vizibil suparata Diana P. Patronii cluburilor din Timisoara au fost si ei extrem de dezamagiti de pierderea suferita. “Daca romanii pierdeau finala era nebunie in club. Veneau toti sa se bucure pentru marea performanta. Acuma, cu macaronarii dupa ce Thiago Motta a parasit terenul pe targa s-au luat brocasrii si au plecat. Am vandut foarte putin. Maxim 2 milioane“, ne-a declarat si Ovidiu C. un patron de terase din zona Unirii.

2 Comments

  1. Gerula says:

    sa ma c-c pe italieni si pe curvele romance

    • Valderi says:

      M-am dus o data la cineva sa imi dea rauspns la o intrebare si mi-a zis: ai ales calea cea mai simpla sa ma intrebi pe mine doar ca eu nu vreau sa iti raspund.. du-te si munceste si il vei afla! Sincer, pe moment, m-am enervat foarte tare si mi-a venit sa plang. Apoi m-am dus acasa si nu m-am lasat pana nu am gasit rauspnsul. frumusetea vietii sta in cautare si in re-gasire sau re-aflare

Leave a Comment

*