N-ai să crezi așa ceva! Un oltean și-a tratat calculatorul infestat cu un virus cu fiole de penicilină - Bzza de Timisoara

N-ai să crezi așa ceva! Un oltean și-a tratat calculatorul infestat cu un virus cu fiole de penicilină

roboticsȘoc în lumea oltenilor din Timișoara! Un student la Mecanică Fină la Universitatea Politehnică, Mărin Mărăcine, din Turceni a reușit ceva ce nimănui nu i-ar fi venit în cap! A încercat să folosească fiole de penicilină pentru a-și scăpa calculatorul de un virus luat de pe Facebook. Colegii de cameră ai olteanului, toți din zona Banatului, au râs cu lacrimi când l-au văzut pe Mărin cum a injectat în hardul calculatorului trei fiole din antibioticul extreme de puternic. După numai 2 minute Mărin Mărăcione a fost extreme de supărat, asta pentru că medicamentele nu-și făcuseră efectul.

”Îți dai seama că numai un oltean putea face așa ceva. I-am zis noi că avem Kaspersky, Norton, Avast, AVG, Avira sau Bitdefender, dar el nu și nu, că-i dă penicilină că așa-i dădea și lui maică-sa când era mic”, a declarat pentru Bzza de Timișoara Andrei Vlas, un coleg de cameră de-al olteanului.

One Comment

  1. mark says:

    timesnewroman wanna be’s….

Leave a Comment

*