Nu se mai satura de studii superioare! UVT a sarbatorit primii absolventi cu diploma de Mos Craciun! - Bzza de Timisoara

Nu se mai satura de studii superioare! UVT a sarbatorit primii absolventi cu diploma de Mos Craciun!

mosi craciuniDiplome pentru oricine de la Universitatea de Vest din Timisoara! Reprezentantii universitatii au sarbatorit astazi prima generatie de Mos Craciuni cu studii superioare. Conform cursurilor universitare facute de studentii de la UVT, acestia vor avea sansa de a practica meseria de Mos Craciun in preajma sarbatorilor de iarna.

“Cursurile dureaza trei ani si cei care doresc sa termine cu diploma aceasta facultate trebuie sa plateasca in jur de 700 de euro pe an. Oricine poate absolvi studiile indiferent daca a luat BAC-ul sau nu, trebuie doar sa aiba bani”, explica reprezentantii UVT.

Primii 170 de absolventi ai Facultatii de Mos Craciun au primit diplomele si spun ca sunt pregatiti sa ocupe posturile libere de pe piata muncii.

“Daca nu-mi gasesc job in domeniu nu e chiar asa o problema, mai fac un masterat, apoi un doctorat iar intre timp ma angajaez casier la Auchan”, explica absolventul facultatii de Mosi, Marcel Craciun.

Cursurile si diplomele eliberate in aceasta iarna de Universitatea din Timisoara sunt recunoscute si in Uniunea Europeana.

Leave a Comment

*