Oltenii din Banat dezmosteniti de parinti dupa ce la alegeri au votat cu Iohannis! - Bzza de Timisoara

Oltenii din Banat dezmosteniti de parinti dupa ce la alegeri au votat cu Iohannis!

autogaraZilele in care parcarile de la Sala Olimpia erau pline ochi cu pachete pentru tinerii din Oltenia aflati la studii in capitala Banatului au apus. In urma rezultatelor dezastruoase obtinute de Victor Ponta in Banat, parintii din sudul tarii au luat decizia de a nu-si mai ajuta odraslele. Ultimele autocare venite din Gorj, Mehedinti, Dolj si Olt nu au adus niciun fel de ajutoare: nicio slanina, nicio sarma, niciun caltabos ori carnat.

“Ne dezmostenira. Nu ne mai dadura faina, ulei, zahar, se termina”, a explicat cu lacrimi in ochi Costel Trepăduş, locuitor din localitatea Bolbocesti, judetul Gorj, student in anul al doilea la Mecanica Fina din cadrul Universitati Politehnica din Timisoara.

Sociologii spun ca de vina pentru aceasta masura drastica sunt rezultatele proaste obtinute de Victor Ponta in randul studentilor olteni din Banat. Informatia este confirmata de Trepadus senior.

“Cum sa-i mai ajutam cand ei votara cu Iohannis. Nu le placura cand primeau ajutoare de la PSD, acuma sa sufere”, este mesajul transmis de acesta fiului sau.

Leave a Comment

*