Premiera la Spitalul Judetean din Timisoara! Medicii i-au extirpat unui cocalar dusmanii din cap! - Bzza de Timisoara

Premiera la Spitalul Judetean din Timisoara! Medicii i-au extirpat unui cocalar dusmanii din cap!

operatieInainte de Craciun, un tanar de 35 de ani din Timisoara, cunoscut in lumea interlopilor ca frecventa localurile Lepa Brena, Monalisa si Everytime, si-a facut un cadou inedit. Barbatul a mers la Spitalul Judetean din Timisoara si si-a extirpat dusmanii din cap.

“Am aceasta problema a dusmanilor inca de la 20 de ani. Lumea ma invidiaza, dusmanii ma uraste ca am femei mai multe, masini mai bengoase, succes la bani si la averi. Din cauza acestei probleme, am ajuns acum la varsta asta sa nu mai pot dormi noaptea si am decis sa recurg la orice metoda pentru a scapa de ei. La inceput am vrut sa-i elimin prin spada, dar mi-am dat seama ca e mult mai costisitor, asa ca m-am dus la prietenii mei de la judetean care m-au asigurat ca dupa o interventie chirurgicala pe creier voi scapa imediat de orice griji”, ne-a explicat Georgel Malac, tanarul suferind.

Operatia a decurs bine, insa cadrele medicale spun ca nu au reusit sa-i extirpe intreaga cantitate de dusmani, asa ca interlopului oricand ii pot reveni gandurile negre.

“Il vom monitoriza, insa sperantele reusitei nu sunt foarte mari. Asta pentru ca, de multe ori de la o simpla manea, dusmanii pot deveni periculosi pentru pacient”, ne-a declarat seful sectiei de chirurgie de la Spitaul Judetean din Timisoara.

Leave a Comment

*