Tot mai multi soferi din Timisoara merg la vrajitoare ca sa afle cand se termina pasajul Michelangelo - Bzza de Timisoara

Tot mai multi soferi din Timisoara merg la vrajitoare ca sa afle cand se termina pasajul Michelangelo

pasaj-michelangeloVremurile in care timisorenii mergeau la ghicitoare sa se intereseze cand isi vor gasi jumatate, ori cand vor castiga la loto premiul cel mare, au apus. Statisticile arata, ca mai nou, tot mai multi locuitori ai urbei de pe Bega merg la ele pentru a se interesa cand se va termina pasajul Michelangelo.

Clarvazatoarea Roaba, adevarata stra-stra-nepoata, dupa tata vitreg, a mamei Omida, singura vrajitoare care a reprezentat Romania la un festival in Ucraina, le-a promis timisorenilor, in schimbul unei sume mari de bani ca pasajul se va termina cel putin la sfarsitul anului 2016. Asta doar daca trec pe la ea sa le faca dezlegare de blestem.

“Asta-i magie neagra. E ca focul. E facatura ce se intampla acolo. E blestem curat. Ti-l fac nou nout pasajul de n-o sa mai cada nici macar o bucatica de tencuiala 100 de ani acum inainte. Ti-a bagat un dusman argint viu acolo si nu-l mai poti repara decat daca vii la mine sa “te dezleg da rale” i-a explicat clarvazatoare Roaba unui sofer timisorean naiv.

“La inceput, pui jos 50.000 de lei. Pe urma cind dau pentru el, inca 50.000 si ciand dau pentru tine dai 100.000 de lei, fiinca tu suferi, nu el”, i-a mai spus aceasta soferului.

Leave a Comment

*