Fita sau necesitate?! La Timisoara, de Boboteaza preotii sfintesc tabelele de la intretinere - Bzza de Timisoara

Fita sau necesitate?! La Timisoara, de Boboteaza preotii sfintesc tabelele de la intretinere

boboteazaCa sa fie siguri ca locatarii blocurilor pe care le administreaza nu cad in pacatul restantei, tot mai multi administratori de bloc si presedinti de scara din Timisoara cer preotilor, in preajma Bobotezei sa treaca sa le sfinteasca tabelele de la intretinere. Preotii se conformeaza si ori de cate ori au ocazia tin slujba in numele sfantului Chitantier, ocrotitorul tuturor locatarilor de pe scara de bloc.

“Pacatul restantei, este la fel de grav ca si preacurvia, asta pentru ca Satana intra in sufletul pacatosului si-l ispiteste sa nu-si mai plateasca intretinerea. Lucru extrem de grav daca ne gandim ca cei care nu platesc apa calda, curatenia, sau caldura sunt aceasi care nu dau nici bani la biserici”, explica William Manea, parinte paroh intr-o biserica din Calea Girocului.

Administratorului blocului A7 de pe strada Cheia, Babaioana Petrica spune ca dupa sfintirea tablei de intretinere de anul trecut, in luna Februarie 2014 s-au intamplat adevarate minuni.

“A fost singura luna in care nu am avut restantieri! Niciodata in acest bloc, de cand sunt eu administrator, si sunt de 33 de ani, nu s-a mai intamplat acest lucru. Ba mai mult, in luna martie intretinerea a ajuns la un nivel minim, 343 de lei la un apartament cu 2 camere si cu 2 persoane”, spune acesta.

Leave a Comment

*