N-ai sa crezi asa ceva! Ce au visat VIP-urile din Timisoara in noaptea de Boboteaza! - Bzza de Timisoara

N-ai sa crezi asa ceva! Ce au visat VIP-urile din Timisoara in noaptea de Boboteaza!

somn1_57216400* Cum spune traditia, interlopii Timisoarei, Lucian Boncu, Sorin Udrea si Florin Moisa,  si-au pus sub cap o sabie ninja, un par si o rozeta si si-au visat viitoarele victime.

* Ionelas Carpaci nu si-a cumparat busuioc. Si-a pus zece puradei sa-si faca nevoile la pragul vecinilor romani, iar acestia ca sa scape de mizerie i-au vandut apartamentul si ceva busuioc.

* Oltenii din Banat s-au visat sefi la firmele din Timisoara. Nu e chiar un vis irealizabil si-au spus dimineata.

* La ordinul patronului sau, Nicolae Robu, antrenorul lui AC Recas, Dan Alexa si-a pus busuioc alb-negru, nu violet cum cere traditia. Asa ca nu a visat nimic.

* Elevii din clasa a 12-a din Timisoara nu au visat nici ei nimic. Erau prea rupti de la atata iarba, coca si wiskey.

* Ca sa faca bani mai multi si sa-si cumpere mai multe Mertane, Paisie Lugojanu a pus sub perna un teanc de euroi. A visat cum noul Mitropolit al Banatului ii ia. Era doar un cosmar, parinte…

* Senatorul Ilie Sarbu l-a visat pe Victor Ponta presedinte. Vise, vise…

* Pentru Nicolae Robu a fost o noapte crunta. Cum punea capul pe busuiocul violet, cum il visa pe Adrian Orza primar al Timisoarei in 2016. S-a enervat si a luat un busuioc alb-negru. A visat-o pe AC Recas in Liga Campionilor.

* Titu Bojin, presedintele CJ Timis chiar si-a visat ursita. Un malac de 2 metri inaltime care-l astepta dupa gratii la Jilava.

* Emil Cristescu s-a visat… bicicleta. Fratele sau, Marius o calarea

* Si jucatorii de la BC Timba ar fi vrut sa viseze ceva, dar din cauza problemelor cu banii nu si-au mai permis busuioc.

Leave a Comment

*