Dupa 10 beri, un barbat a vazut 3 Superluni - 3 luni albastre si 3 sangerii, simultan - Bzza de Timisoara

Dupa 10 beri, un barbat a vazut 3 Superluni – 3 luni albastre si 3 sangerii, simultan

Fenomen paranormal la Giroc! Un tanar aflat in birtul satului sustine ca a fost martor la ceva nemaivazut pana astazi. Ceva ce, spun specialistii, se intampla o data la 150 de ani.

“Am baut 10 beri, doua deturi de rom si un coniac si am iesit afara sa fumez o tigara. Cand colo, ce sa vezi. Pe cer erau 3 Superluni, 3 luni albastre si trei sangerii, simultan… Initial am crezut ca e de la alcool, dar duc mult mai mult…”, sustine Costelus, cunoscut in localul din sat pentru serile petrecute la bar.

Fenomenul vizibil din Asia, Australia, Pacific si vestul Americii de Nord nu a durat foarte mult, cateva ore. Asta si pentru ca in jurul orei 20, Costelus si-a luat somn.

“De o super luna sangerie ne vom mai putea bucura abia in 2037”, spune specialistii, care sunt insa contrazisi de cativa tineri din barul Cuib si Papillon.

“Erau doi la prima masa, aia pe dreapta, cum intri inauntru. Au tras fiecare cate doua fumuri si ziceau ca vad si planeta Marte Verde. Is tot aia care sustineau anul trecut ca in bar zboara si dragonii lui Danaeris Targaryan”, confirma un client din Cuib.

Leave a Comment

*