Noul ministru al Apararii chiar nu glumeste! A achizitionat milioane de zmeie ca sa doteze armata! - Bzza de Timisoara

Noul ministru al Apararii chiar nu glumeste! A achizitionat milioane de zmeie ca sa doteze armata!

Dupa ce le-a explicat romanilor ca tara noastra va avea un submarin, noul ministru al apararii, nu-i dam numele, ca nimeni nu-l cunoaste, a achizitionat astazi echipamente noi pentru ca pe viitor sa nu fim vulnerabili in cazul unui atac aerian.

Prima transa a noului armament, 2 milioane de zmeie au ajuns deja pe mana armatei romane si vor fi ridicate pe cer astfel incat sa se evite un dezastru ca cel din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

“Stam foarte prost la capitolul aviatie, unde, armata nu mai are avioane decat din al Doilea Razboi Mondial, cand IAR-urile romanesti au facut istorie. Am decis modernizarea aviatiei cu zmeie. Restul avionelor, F-15E Strike Eagle, Grumman F-14 Tomcat sau The Boeing F/A-XX vin mai tarziu, probabil prin 2070. Nu sunt orice zmeie, mai ales ca au fost folosite de armata din Coreea de Nord in conflictele cu prietenii lor din Sud”, a explicat pentru Bzza.ro o sursa din cadrul armatei romane.

Aceeasi sursa sustine ca pe viitor, programul de modernizare al armatei romane prevede achzitionarea catorva barci de hartie pentru renovarea flotei, a unor magari pur sange pentru cavalerie sau achizionarea unor sageti cu otrava, fabricate de indienii din jungla din Mato Grosso.

“Cu acest armament, ne integram perfect in cerintele NATO si nimeni niciodata n-o sa poata sa ne spuna ca nu vom fi victoriosi in lupta impotriva teroristilor”, au mai spus surse din cadrul armatei.

Leave a Comment

*