Toate glumele despre razboiul taximetrisi - UBER din Timisoara! - Bzza de Timisoara

Toate glumele despre razboiul taximetrisi – UBER din Timisoara!

Semintele mancate si aruncte de taximetristi pe traseul Dan Paltinisanu – zona Soarelui vor fi folosite de Colterm sa incalzeasca Timisoara in urmatoarele 3 saptamani.

Un timisorean destept si-a cumparat firobuz si acuma face concurenta neloiala RATT-ului.

Bataia a pornit dupa ce un sofer Uber i-a zis unui taximetrist “Go Forward, please”. Taximetristul a inteles “Du-te-n ma-ta de prost”. “Singurul englezism ce-l cunosc e Boss, boss”

Ce a fost in seara de sambata spre duminica nu a fost protest. Pur si simplu taximetristii nu mai au clienti si s-au dus intr-o plimbare prin zona Soarelui.

Cand au fost opriti de politisti si indrumati spre sectia de Politie, mai multi taximetristi au refuzat. “Boss, cursa asta-i de 20 de lei. Nu-ti convine, ia-ti Uber ca-i mai ieftin”.

Val de demisii printre taximetristi dupa ce primaria a anuntat ca vrea sa interzica manelele si injuraturile in taxi!

“E concurenta neloiala. De exemplu Uberistii cand sunt agresati nu dau prin statie. Ei dau mesaje pe WhatsApp sau pe grupuri de Facebook. In plus ei n-are manele si se spala zilnic. Cica si pe dinti si la subrat. Le da Soros bani”, sustin taximetristii.

Locuitorii din zona Soarelui spun ca nu doar zgomotul facut de claxoanele taximetristilor a fost infernal, ci si mirosul de transpiratie.

In razboiul UBER-taximetristi, biserica e de partea celor de la Tudo, Euro, Pro si Fan. “Uberistii n-au nicio icoana, ori cruciulita la retrovizoare. Sunt lucrarea Diavolului”

Filmarile de la protestul taximetristilor vor fi trimise catre Cartea Recordurilor. Nimeni niciodata n-a mai injurat atat intr-un singur minut.

Mai multi locuitori din zona Soarelui au scos gratarele in fata blocului in timpul protestului. “Manele avem, ne mai trebuie bautura si carne”.

 

CITESTE SI:

 

Val de demisii printre taximetristi dupa ce primaria a anuntat ca vrea sa interzica manelele si injuraturile in taxi! 

Leave a Comment

*