UBER la sat! Te imbeti, vine calul Fulger si te duce acasa! - Bzza de Timisoara

UBER la sat! Te imbeti, vine calul Fulger si te duce acasa!

Aplicatie ingenioasa realizata de un locuitor al comunei Mosnita Noua! Acesta a inventat Uber-horse care le permite betivanilor sa ajunga in siguranta acasa desi cad morti de beti prin santurile catunelor din Timis.

Cu o singura atingere, aplicatia trimite catre victima un cal cu caruta care-l duce pe betic la destinatia dorita.

“Ideea mi-a venit dupa ce am vazut duma aia pe Facebook: Pierdut caine inteligent. Bobita daca citesti mesajul asta te rugam sa te intorci acasa. S-a intamplat odata ca Deda (n.r bunicul baiatului) sa mearga sa ia niste fan de la Giroc. Dupa ce-a gatat treaba s-a pus la birt si a baut pana a picat sub masa. Cand s-a inserat, Fulger, asa-l cheama pe cal, l-a suit in caruta si au plecat spre casa. 10 kilometri au facut pe jos, iar Deda a ajuns viu si nevatamat”, a explicat George Manzat, autorul aplicatiei.

Zeci de sateni au incercat deja aplicatia si spun ca sunt multumiti.

“Cursele sunt destul de ieftine. Daca te ia de la carciuma si te duce la destinatie iti ia cam 30 de lei. Ii trece pe caiet si-i platesti dimineata cand esti treaza. Spre deosebire de taximetristi, noi n-avem tarif de zi, noapte, interior sau exterior. Luam pe toata lumea, femeie, barbat, copil, batran. In plus, daca ti se face rau si vomiti, nu e bai! Caruta e prevazuta cu un caine Labus care cat ai zice peste, te linge instant fara sa ramai cu vreo urma de resturi!”, mai spune autorul aplicatiei.

CITESTE SI:

Toate glumele despre razboiul taximetristi – UBER din Timisoara!

Leave a Comment

*