Echipajul timisorean de 5+1 ciordeala a reusit sa se califice la Olimpiada! VEZI ce obiectiv au baietii nostri! - Bzza de Timisoara

Echipajul timisorean de 5+1 ciordeala a reusit sa se califice la Olimpiada! VEZI ce obiectiv au baietii nostri!

Vesti bune pentru timisoreni. Orasul de pe Bega va avea sase reprezentanti la Olimpiada de iarna care va incepe in Coreea de Sud. Este vorba despre echipajul de 5+1 ciordeala. Cei sase participanti la JO de la Pyeongchang au obtinut bilete de la un cetatean german aflat intr-o scurta vizita in Timisoara.

„Sincer, toata viata mi-am dorit sa ajung acolo. E un vis devenit realitate”, a explicat Superman Piedone Lingurar, carmaciul echipajului.

Acesta a povestit pentru bzza.ro care a fost secretul prin care el si colegii sai din cartierul Kuntz au ajuns la JO:

„Sa nu credeti ca a fost simplu. Am asteptat cam trei ani sa prindem acest moment si de doi ani am muncit zilnic ca sa ajungem la forma pe care o avem acum. Ne-am antrenat la Madrid, la Barcelona, la Munchen si la Paris pentru acest eveniment”.

Revenind la metoda folosita pentru calificare, carmaciul ne-a dezvaluit:

„L-am prins pe albicios pe tramvaiul 9. Noi ne-am suit la Aurora. Bruzli si Maradona erau pe scari, eu l-am impins pe neamt si i-am tras portofelu’. asta a simtit ceva, a chemat politia, dar degeaba, pentru ca imediat i l-am pasat lu’ Bin Laden si Astronaut, care si-au pierdut urma printre blocurile din zona. Asa cum spuneam, avem antrenament, si politia nu a putut sa ne faca nimic. Cand am deschis portofelu’, in el am gasit vreo 10 euro si de nervi am vrut sa-l aruncam, da’ mai era sasa tichete la Jocurile Olimpice. Atunci ne-am prins ca Dumnezo ne-a pus mana in cap. Oricum, am avut noroc si cu adversarul. Nu cred ca puteam sa prindem unul mai slab, poate doar vreun elvetian daca nimerea p-aici”, a mai povestit carmaciul.

Dolarel Uasington, seful delegatiei timisorene, a explicat si care este obiectivul la Olimpiada.

„Toata lumea stie ca, la Olimpiada, cel mai important lucru nu este sa castigi, ci sa nu fii prins! Acesta e primul nostru obiectiv. Apoi, ne dorim sa ne intoarcem acasa cu cat mai multe obiecte. Nu conteaza ca sunt din aur, argint sau bronz”, a explicat acesta.

Delegatia timisoreana nu va pleca in efectiv complet, asta pentru ca unii mai au cateva lucruri de pus la punct.

„Nu vom merge toti impreuna. Carmaciul, spre exemplu, va veni un pic mai tarziu, pentru ca el trebuie sa treaca pe la Paris unde sa lase un echipaj de 8+1 cerseala, si pe la Hamburg echipajul de 31+1 de curvasareala”, a povestit Napoleon Petre, cel mai in varsta membru al echipajului, care se gandeste sa se retraga dupa aceasta olimpiada.

 

One Comment

  1. Iosif irimia says:

    Ha,ha,ha…daca vor ajunge la olimpiada ,au doua variante: una ,sa le reuseasca,,ciordeala” daca vor veni cu inovatii in ale acestui sport, a doua varianta sa nu le reuseasca ,,ciordeala” si sa fie trimisi in ,,sportul de iarna din …NORD KOREA…HA,HA,HA

Leave a Comment

*