Fotbalistii de la ACS Poli se simt bine cu Grozav. "Ne-a batut decat la prezentare!" - Bzza de Timisoara

Fotbalistii de la ACS Poli se simt bine cu Grozav. “Ne-a batut decat la prezentare!”

Nou venit ca antrenor la ACS Poli Timisoara, Leo Grozav, pare ca s-a impus in vestiarul de pe Dan Paltinisanu. Cunoscut pentru iesirile sale, tehnicianul din Moldova i-a impresionat deja pe jucatori dupa numai doua zile. Acestia spun ca Leo se face inteles mult mai bine decat Popa, imbarbatandu-i cu adevarat pe fotbalisti.

“Cu Grozav e bine, ce sa zic. Grozav vorbeste pe limba noastra. Ne mai bate, ne mai injura, dar e normal asa. Inca de la primul antrenament s-a facut inteles. Futu-va muma-n cur daca nu castigati cu Voluntari ma cac pe voi si pe familia voastra. Sa v-o dau la muie bah cacatilor”. le-ar fi transmis Grozav fotbalistilor care au urlat Victorie intr-un cor ce s-a auzit pana in parcarea de la Heaven.

Jucatorii din Liga 1 spun ca fostului tehnician, Ionut Popa, ii era greu sa le comunice ceea ce era important.

“Pe Popa nu-l intelegeam. De multe ori parea ironic, dar nu… Avea citatea emotionale din alea cu istoria o scriu invingatorii, niciodata, dar niciodata nu renunta. Ne mai punea pe ganduri cand ne intreba dupa antrenamente cine sunt si ce vreau sa fiu… Noi suntem fotbalisti, nu psihologi”, ne-au mai dezvaluit fotbalistii timisoreni.

Leave a Comment

*