Hipsterii se intreaba ce se fumeaza in primaria Timisoara dupa ce au aflat ca se face parcare supraterana! "Vrem si noi" - Bzza de Timisoara

Hipsterii se intreaba ce se fumeaza in primaria Timisoara dupa ce au aflat ca se face parcare supraterana! “Vrem si noi”

Parcarea supraterana care se va construi la Timisoara in Calea Girocului a ajuns subiect de studiu in oras. Tinerii care din cand in cand consuma substante halucinogene vor sa stie ce se fumeaza in primarie, ca ar vrea si ei. Mai ales ca, spun ei, consumul excesiv de iarba chiar iti ia mintile…

“Noi o dam cu iarba, tragem pe nas, mai bagam si in vena, dar mai mult de dragoni, niste zmei si cate o fata Morgana, nu prea vedem. Si vorba aia fumam de-o viata si salvie, si iarba si am fumat si etnobotanice. Nu stiu ce s-ar putea consuma in primarie ca sa-ti dea vedenii din astea. Trebuie sa fie ceva curat, 100% din Cambodgia, Vietnam, Thailanda, altfel nu-mi explic”, spune un hipster din barul Cuib.

“Hadeti sa fim seriosi la Mall ai singura parcare subterana la un oras ca Timisoara. Niciun alt privat n-a fost in stare sa amenajeze locuri de parcare, o va face primaria? Si auzi un nivel sa fie subteran sau sa fie pe doua nivele,, supraterane. Am mai auzit ca fac si deasupra un spatiu verde… Bah baiatul, vedenii din astea n-am vazut nici cand am mancat brownies de la Amsterdam”, spune un alt hipster din Papillon.

Sursa foto: http://www.opiniatimisoarei.ro

Leave a Comment

*