Legenda lui Valentin, baiatul de bani gata care a murit virgin! - Bzza de Timisoara

Legenda lui Valentin, baiatul de bani gata care a murit virgin!

De Sfantul Valentin e bine sa-ti rasfeti iubita. S-o scoti in oras la o cina romantica, sa-i cumperi flori, s-o alinti. Asta auzim an de an de la inaintasii nostri americani. Dar cine este acest Sfant Valentin despre care toti vorbesc?

Legenda spune ca Valentin era un baiat cu ochelari, plin de cosuri pe fata, cu pistrui, dar si cu urechi mari si par rosu cret. Batranii mai spun despre Valentin ca era putred de bogat, insa niciodata n-a reusit sa-si satisfaca nevoile sexuale.

In fiecare seara a zilei de 14 februarie se spune ca Valentin incerca de fiecare data sa agate cate o gagica. Isi alegea cate-o “victima”, o ducea in vacanta all inclusiv in Turcia, la Venetia, ori Paris, ii cumpara inimoare pufoase roz, Iphone X la suprapret, ii facea cadou un BMW ultimul racnet, apoi la final, spera, ca orice barbat la un sex oral. Bineinteles visul baiatului de bani gata se incheia cu acelasi raspuns: Ma doare capul, astfel ca, Valentin, ajuns la 40 de ani, a murit virgin…

Pe mormantul Sfantului Valentin, aflat astazi in pestera Lascaux, in Franta, a crescut un fir de Masturbus Virginus Fraierus, o planta extrem de rar intalnita.

Leave a Comment

*