Metallica, Guns & Roses si ACD/DC refuza sa concerteze la Timisoara! In Oltenia nu cantam! - Bzza de Timisoara

Metallica, Guns & Roses si ACD/DC refuza sa concerteze la Timisoara! In Oltenia nu cantam!

Dupa ce au aflat ca intr-un viitor vor putea concerta la Timisoara, membrii trupelor Metallica, Guns N Roses si AC/DC, au tinut sa transmita un mesaj foarte puternic. Conform PR-istilor trupelor americane, niciun membru al acestor trupe nu doreste sa vina la Timisoara.

“Nici daca ne mai nastem inca o data, in Oltenia noi nu calcam”, a transmis intr-un mesaj pe Facebook Lars Ulrich de la Metallica.

Angus Young, de la AC/DC, a tinut si el sa precizeze ca aici nu e vorba despre rasism, insa toata lumea are dreptul sa-si rezerve dreptul de a-si selecta fanii.

“Noi nu am concertat in niciun oras de negri si acum ne puneti sa concertam intr-un oras plin de olteni?”, a transmis chitaristul trupei AC/DC intr-un mesaj postat pe pagina personala.

Cei de la Guns N’ Roses nici nu vor sa auda de o astfel de propunere, mai ales ca, se stie, oltenii nu sunt foarte mari fani ai rock-ului.

“In cel mai rau caz am veni la Timisoara in deschidere la Irina Loghin sau Ionut Dolanescu, insa n-am veni niciodata ca si invitati principali”, a tinut sa transmita si Axl Rose de la Guns N’ Roses.

Leave a Comment

*