Sezonul de vara s-a deschis oficial! Timisorenii incep sa-si vanda rinichii pentru un week-end la Mamaia! - Bzza de Timisoara

Sezonul de vara s-a deschis oficial! Timisorenii incep sa-si vanda rinichii pentru un week-end la Mamaia!

Vine vara! Semnul a fost dat de tot mai multi timisoreni care au inceput sa se gandeasca la concediu. Sa fie siguri ca le ajung banii pentru cazare, hamsii si un loc pe sezlong, tot mai multi isi vand organele de pe acum, sa nu-i prinda luna august cu buzunarele goale.

“Anul trecut nevasta-mea si-a vandut un rinichi pentru un sejur all inclusiv la Mamaia. Dupa 2 nopti am ramas fara bani si a trebuit sa mergem la banca sa facem credit pe 10 ani pentru restul de 5 nopti. Anul asta am zis sa fim vigilenti si sa punem bani pentru concediu din februarie”, explica Stelica Sula, tanar pacient care-si vinde ficatul la Clinicile Noi.

“Noua nu ne mai ajung banii din credite de nevoi personale. Si sa fim sinceri cine ne-ar mai da, tinand cont ca mai avem rate de platit pentru inca 30 de ani. Pe langa vacanta la mare, mai avem anul asta cheltuieli si cu IPhone X si cu Audi Q8. Daca nu ne raman bani imi vand si pancreasul…”, spune si Gigel Roadevin care spera sa ia pe un testicol in jur de 20.000 de euro.

Un rinichi se vinde la Timisoara cu 30.000 de euro insa dupa publicarea acestei stiri pretul ar putea sa scada pana la 10.000. La mare cautare in 2018 sunt plamanii a caror pret fluctueaza de la 10 la 15 mii de euro, in functie de culoare.

Leave a Comment

*