Un batran de 60 de ani a luat bataie pentru ca un tanar nu i-a cedat locul... la bar - Bzza de Timisoara

Un batran de 60 de ani a luat bataie pentru ca un tanar nu i-a cedat locul… la bar

Un scandal monstru s-a iscat zilele trecute la un local din Complexul Studentesc, pornind din cauza faptului ca unui batranul nu i-a fost cedat locul de drept pe scaunul de la masa.
Martorii povestesc ca pensionarul a intrat in bar si s-a dus la o masa, unde s-a luat de niste studenti la chirurgie plastica. Batranul i-a insultat pe acestia reprosandu-le ca nu-i cedeaza lui locul.

”Nesimtitule, huliganule! Pe vremea mea, pe astia pletosi si barbosi va lua militia, va baga la zdup, va dadea o lectie serioasa, apoi va ducea la canal si va baga mintile in cap. Unde esti tu Nicule (n.r Nicolae Ceausescu) sa vezi ce s-a ales de tara asta?”, le-ar fi spus batranul tinerilor.

Unul dintre ei s-a enervat la culme si i-ar fi zis barbatului de 60 de ani sa-i lase in pace, insa batranul a cotinuat sa fie agresiv. Batranul a mai chemat trei prieteni, un presedinte de bloc si doi administratori din zona, sa le aplice tinerilor o corectie ca pe vremuri. În cele din urma, a ajuns sa fie el corectat. Si va ajunge, probabil, tot pe mana tinerilor care vor trebui sa indrepte cu bisturiul fata stalcita in bataie.

Leave a Comment

*