Un taximetrist care si-a spalat masina si s-a imbracat la costum, aproape sa fie linsat de colegii sai! - Bzza de Timisoara

Un taximetrist care si-a spalat masina si s-a imbracat la costum, aproape sa fie linsat de colegii sai!

Scandal imens printre taximetristi dupa ce un coleg de-al lor a preluat un comportament nefiresc. Marti dimineata, Gogu Parbriz a venit la lucru imbracat la costum si cu masina, un BMW din 2012, spalata. Iesirea necontrolata a taximetristului a starnit ura in randul soferilor de masini galbene care l-au confundat cu un uberist si au vrut sa-l linseze.

“Da-te-n mortii ma-tii de muist. Tu vrei sa ne iei clientii. Sa moara ma-ta in chinuri groaznice, vedete-as spanzurat de coaie”, i-a strigat lui Gogu un coleg de la Tudo, nervos din calea afara ca a avut tupeul sa vina asa de elegant la lucru.

Alti colegi de-ai lui Gogu spun ca ce face el e concurenta neloiala.

“Nu poti futu-ti ranitii ma-ti sa iei un client de la Baricada si sa-l duci pana-n Giroc. Ii ceri minim 25 de lei, daca nu, nu faci cursa, da-te in cacat”, i-a transmis lui Gogu alt coleg in timp ce invartea amenintator o ranga in mana.

Nici faptul ca Gogu si-a spalat masina interior, exterior nu a trecut neobservata de soferii de la Tudo.

“De cand iti permiti tu bah bulangiule sa-ti speli masina si s-o aspiri. Asta o faci de Pasti cand iti duci familia la Inviere, nu toata ziua. Vezi ca poate ramai fara faruri”, i-a transmis un alt coleg lui Gogu.

Pentru comportamentul iesit din comun, taximetristul Parbriz s-a ales cu un ban de doua saptamani pe statie si cu o reclamatie la primarie cum ca la fiecare cursa isi permite sa elibereze bon fiscal. Mai mult, cica “uberistul de la Tudo”, cum l-au numit le deschide usa clientilor si le cara si bagajele.

Desi ceilalti taximetristi erau extrem de revoltati impotriva lui Parbriz, lucrurile s-au mai calmat cand acesta le-a demonstart ca nu se mai spalase de vreo trei zile.

“Am vrut sa fac si-o baie azi dimineata cand am plecat de-acasa, dar riscam o bataie sora cu moarte”, s-a scuzat soferul timisorean.

CITESTE SI:

Toate glumele despre razboiul taximetristi – UBER din Timisoara!

Leave a Comment

*